Lotorpsmetoden andningsmassage

Start

Andningsterapi

LotorpClinic

Förbättrad andningsteknik

Sök LotorpClinic

Sök terapeut

Bok om Lotorpsmetoden

Utbildning

Patientberättelser

Forskning

Donationer

Kontakt

Media

Länkar

Sitemap

Info in English

Boken om Lotorpsmetoden

Janne Karlsson har nu gett ut en bok där han beskriver hur Lotorpsmetoden utvecklats från de första ideérna till den behandlingsform den är idag. Boken beskriver hur en vanlig människa genom tillfälligheter, stor arbetskapacitet, nyfikenhet och framför allt ett stort humanistiskt intresse - har kunnat förändra människors hälsotillstånd, främst när det gäller andningsproblem som astma, allergier och KOL.

Janne Karlsson upptäckte genom sitt arbete som ambulansförare att svårt sjuka människor andades på ett väldigt ineffektivt sätt. När han senare arbetade som massör med de erfarenheter han hade från sin ambulanstjänst, växte gradvis en kunskap fram som blev den andningsterapi som i dag kallas Lotorpsmetoden. Boken innehåller många goda råd och hjälp till självhjälp för de som har besvär med andningen.

Om du vill köpa boken kan du kontakta en terapeut som jobbar med Lotorpsmetoden, du kan söka efter en terapeut om du väljer "Sök Teraput" i menyn. Om du inte hittar någon terapeut i närheten av dig kan du också köpa boken online på till exempel Books on Demand . Sök på ordet Lotorpsmetoden där så hittar du boken.


Boken om Lotorpsmetoden